Retourneren

Annuleren

Zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kan deze geannuleerd worden.  Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Retourneren / afkoelperiode

Wij streven ernaar om aan ieder zijn of haar verwachtingspatroon te voldoen. Mocht er toch een reden ontstaan dat je het pakket zou willen retourneren mag je het pakket binnen 30 dagen, ingaande op de dag van levering, retour sturen. Dit noemen we de afkoelperiode.

We moeten helaas wel een uitzondering stellen. Indien producten speciaal voor je zijn geproduceerd kan het product alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking, inclusief alle labels en toebehoren geretourneerd worden.

Je mag de bestelling terugsturen binnen de afkoelperiode naar onderstaand retouradres. BOCANPHARMA zal de gehele aankoopsom, inclusief de verzendkosten aan je terugstorten. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor je eigen rekening.

We verzoeken je vriendelijk alle retourneringen, annuleringen, en ruilingen vooraf aan BOCANPHARMA kenbaar te maken. Je kunt dit doen via e-mail of per post. Je moet echter wel je volledige naam en factuurnummer/ordernummer te vermelden.

Eventueel betaalde bedragen worden zo snel mogelijk dagen terugbetaald. We doen dit binnen maximaal 30 dagen, maar we streven er naar dit direct te doen!

Retouradres:

BOCANPHARMA
T.a.v. Retour
Sartrelaan 2
5629PL Eindhoven
Nederland

Contact via e-mail:
info@bocanpharma.com

Bocan Pharma logo

Bocanpharma

Sartrelaan 2
5629 PL Eindhoven
Nederland

Telefoon: +31 (0)6 254 50 300
K.v.K: 17156020
BTW.: NL003046712B13
info@bocanpharma.com

Klantenservice
Ma – vrij: 08:30 – 17:00

Algemene voorwaarden

  • Voor 16:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending
  • Gratis retour binnen 30 dagen